Informatie over zomerschool

Informatie over zomerschool

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

Van maandag 2 t/m vrijdag 13 augustus 2021 organiseert de Almeerse Scholen Groep in opdracht van de Gemeente Almere voor de dertiende keer de Zomerschool. De schooltijden zijn elke dag van 9.00 tot 14.30 uur.

In de bijlage treft u informatie voor wie de Zomerschool bedoeld is en hoe de aanmeldprocedure verloopt. Het aanmeldformulier is onderdeel van de brief. Omdat de school voor 1 juni kenbaar moet maken welke leerlingen aangemeld worden, is het verzoek om dit formulier na de vakantie aan uw kind mee te geven.

Heeft u geen kopieerapparaat tot uw beschikking, laat het ons dan weten via de administratiemail: administratie@aliman.nl.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Brief voor ouders Zomerschool 2021.docx

Meer om te lezen

Uitnodiging VVE-Thuis

Beste ouders/verzorgers, assalamoe ‘aleikoem Net zoals voorgaande jaren hebben wij ook dit jaar weer het programma VVE-Thuis op school. VVE-Thuis is bedoeld voor de ouders van groep 1 en 2.

Lees meer

Fijne vakantie!

Beste ouders,Assalamoe alaikoem, Vandaag is het onze laatste werkdag dit schooljaar. We danken u voor het vertrouwen en wensen u een fijne zomervakantie! Tot dinsdag 5 september om 10.00 uur

Lees meer

Zomeractiviteiten in Stedenwijk

Beste ouders/verzorgers,Assalamoe alaikoum, Ook in de zomervakantie organiseert Talent in Opleiding verschillende activiteiten voor kinderen vanaf 2 jaar. In de bijlage treft u de flyer met de zomeractiviteiten en het

Lees meer