Informatie over zomerschool

Informatie over zomerschool

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

Van maandag 2 t/m vrijdag 13 augustus 2021 organiseert de Almeerse Scholen Groep in opdracht van de Gemeente Almere voor de dertiende keer de Zomerschool. De schooltijden zijn elke dag van 9.00 tot 14.30 uur.

In de bijlage treft u informatie voor wie de Zomerschool bedoeld is en hoe de aanmeldprocedure verloopt. Het aanmeldformulier is onderdeel van de brief. Omdat de school voor 1 juni kenbaar moet maken welke leerlingen aangemeld worden, is het verzoek om dit formulier na de vakantie aan uw kind mee te geven.

Heeft u geen kopieerapparaat tot uw beschikking, laat het ons dan weten via de administratiemail: administratie@aliman.nl.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Brief voor ouders Zomerschool 2021.docx

Meer om te lezen

Absenties

Beste ouders,Salam aleikom, Enkele maanden geleden hebben wij u bericht dat u zelf de absenties in Parro kon verwerken. Wij waarderen het dat u hier gehoor aan heeft gegeven en

Lees meer

Steun Al Iman 2

Salamoe allaikom,Beste ouders, Heeft u een kind van 2, 3 en/of 4 jaar? En woont u in het omcirkelde gebied? 6km vanaf postcode 1326Steun ons via deze link: https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html#/gegevens/310 Bij

Lees meer