Informatie over zomerschool

Informatie over zomerschool

Deel nieuws

Beste ouders,

Assalamoe alaikoem,

Van maandag 2 t/m vrijdag 13 augustus 2021 organiseert de Almeerse Scholen Groep in opdracht van de Gemeente Almere voor de dertiende keer de Zomerschool. De schooltijden zijn elke dag van 9.00 tot 14.30 uur.

In de bijlage treft u informatie voor wie de Zomerschool bedoeld is en hoe de aanmeldprocedure verloopt. Het aanmeldformulier is onderdeel van de brief. Omdat de school voor 1 juni kenbaar moet maken welke leerlingen aangemeld worden, is het verzoek om dit formulier na de vakantie aan uw kind mee te geven.

Heeft u geen kopieerapparaat tot uw beschikking, laat het ons dan weten via de administratiemail: administratie@aliman.nl.

Met vriendelijke groet,

Khalid Mouhmouh

Brief voor ouders Zomerschool 2021.docx

Meer om te lezen

Start Eind-Cito’s

Assalaamu alaikum beste ouders, De Eind-Cito periode gaat aanstaande week van start. In de loop van de maand worden de volgende Cito’s afgenomen in shaa Allaah (met uitzondering van leerjaar

Lees meer

Oude leesboeken

Beste ouders,Salam aleikom, Voor het vak technisch lezen hebben wij voor de groepen 4 t/m 8 een nieuwe lesmethode aangeschaft. Wij vinden het zonde om de oude leesboeken weg te

Lees meer